Update februari 2021

Graag hadden we je verwelkomd als standhouder voor het Jaarcongres op 15 maart 2021. Helaas is het gezien de situatie m.b.t. Covid-19 niet mogelijk om het jaarcongres als fysiek evenement plaats te laten vinden.

We hebben daarom ook moeten besluiten om het jaarcongres van 15 maart 2021 te annuleren.

Dit betekent dat we je als standhouder volledig compenseren in de terugbetaling van de standhoudersfee. Binnen 30 dagen ontvang je van ons het bedrag van € 1250,- retour.

We hopen dat het mogelijk is om later dit jaar, op 4 oktober as., opnieuw een fysiek event te organiseren: het Horus jaarcongres.
Nu we per 1 januari dit jaar zijn gefuseerd in Horus en de vereniging is gegroeid, hopen we je als standhouder een nog mooier podium te kunnen bieden.

Op het moment dat duidelijk is of het mogelijk is om 4 oktober een fysiek congres te organiseren, nemen we contact met je op. Dan bieden we je de mogelijkheid om als eerste een plaats te kunnen reserveren.

Mocht je vragen hebben over bovenstaande, mail ons dan op info@horus.nl. We hopen je uiteraard in het najaar in goede gezondheid te mogen ontmoeten.  
_________________

Update

Wij hebben inmiddels het maximaal aantal inschrijvingen van standhouders voor ons BPBI jaarcongres 2020 ontvangen. Aanmelden is niet meer mogelijk. 
 


Sfeerimpressie van vorig jaar?

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren