Voor welke workshops kies jij? 

Wij zijn erg benieuwd. We verheugen ons op je deelname en zien uit naar jouw komst op 5 oktober.

BPBI jaarcongres 2020, hét jaarlijkse congres voor bewindvoerders en inkomensbeheerders. Het congres vindt plaats op 5 oktober in evenementencentrum Innstyle Maarssen.

Update

Wij hebben inmiddels het maximaal aantal inschrijvingen van deelnemers en standhouders voor ons BPBI jaarcongres 2020 ontvangen. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Let op: wegens succes zijn de 100 early bird kaarten verkocht. Wees er snel bij, er zijn in totaal 250 kaarten beschikbaar.

Ticketkeuze vereist, maar er zijn geen beschikbare tickets. Neem contact op met de organisator.

Annulering
Annuleringsvoorwaarden: Annuleren kan alleen schriftelijk, digitaal of per mail. Bij annulering tot vier weken voor aanvang van het congres (t/m 4 september 2020), brengen wij een bedrag van € 50,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Indien u binnen twee weken voor aanvang van het congres annuleert, berekenen wij het volledige bedrag. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u zich laten vervangen door een collega. Uw gegevens worden vastgelegd voor de uitvoering van deze overeenkomst.

Corona clausule
Indien het congres onder invloed van het coronavirus geen doorgang kan vinden op 5 oktober, dan wordt het congres verschoven naar een later moment (binnen 6 maanden van de oorspronkelijke datum). Voor standhouders blijft de huur van je stand dan geldig. Voor deelnemers blijft het ticket geldig.

Limiet deelnemers en standhouders
I.v.m. de veiligheid er plaats voor maximaal 250 deelnemers en 15 stands.

9 events tips voor een nog groter succes
 9 events tips voor een nog groter succes